För en bättre upplevelse vänligen ändra browser till CHROME, FIREFOX, OPERA eller Internet Explorer.

Senaste nytt

Miljö & ekonomisk stabilitet i fokus för Örebro Simallians

Miljö & ekonomisk stabilitet i fokus för Örebro Simallians

Örebro Simallians har i dagarna ingått ett samarbete med köp- och säljtjänsten, MyLoppis.

– Vi tycker att detta samarbete ska bli väldigt spännande och ser fram emot att få bidra till föreningens ekonomi med hjälp av vår tjänst. MyLoppis är inte på något sätt komplex, tvärtom – enkelt köp och sälj begagnat i mobilen, datorn eller surfplattan. Det som sticker ut är att vi vill ge tillbaka till föreningar som bidrar så mycket till vårt samhälle, barn, ungdomar som vuxna säger Erik Johnsson – Grundare till MyLoppis.

I dessa tider skulle det betyda mycket för föreningen och det är ett önskemål att varje medlem använder MyLoppis själv och även förmedlar till en eller flera som attraheras av återbruk och att ”tjäna” pengar på att sälja begagnat.

Exempel på vad MyLoppis kan bidra till ekonomin med:
Om 20 st aktiva medlemmar säljer 5 st prenumerationer var får föreningen 20 x 5 x 16 kr/mån x 12 mån = 19 200 SEK / år till föreningskassan.

– Jag ser positivt på att Örebro Simallians samarbetar med en tjänst som fyller en funktion i vardagen för många människor. Genom MyLoppis bidrar vi till ett mer medvetet miljö- och återbrukstänk. Samarbetet kommer även kunna ge en positiv stabilitet av ekonomiskt inflöde till föreningen säger, Jenny Cederlind, Sportchef på Örebro Simallians.

MyLoppis är en obunden prenumerationstjänst som återbetalar sig till föreningen varje månad, året runt. Här kan en användare lägga upp obegränsat med annonser samtidigt som det är reklamfritt. Tjänsten kostar endast 45 kr i månaden så det är enkelt att ”tjäna” på tjänsten.

Hur går det till?

Man skapar ett konto genom att klicka på länken nedan och fyller där i sina uppgifter som de önskar. Efter det har man skapat ett konto kan på direkten lägga ut varor till försäljning.

Örebro Simallians önskar att alla sen sprider länken, så att fler kan börja sälja produkter (man kan sälja allt), man behöver inte vara medlem i ÖSA för att stödja oss.

Börja använda MyLoppis direkt

Skapa konto direkt och generera kick back till föreningen genom att klicka på denna länk MyLoppis för Örebro Simallians >>>.

I fältet ”Lag / Grupp” kan du skriva ex: ””.Vattenpolo”
I fältet ”Medlems namn” skriver du ditt namn, ex. ”Hanna Andersson”.

Följ gärna MyLoppis och ta del av nyheter, evenemang & tävlingar:
Facebook (Länk)
Instagram (Länk)

lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier

Toppen