För en bättre upplevelse vänligen ändra browser till CHROME, FIREFOX, OPERA eller Internet Explorer.

Senaste nytt

Medlemmar erbjuds en vardagsnyttig tjänst samtidigt som det stöttar föreningens ekonomi

Medlemmar erbjuds en vardagsnyttig tjänst samtidigt som det stöttar föreningens ekonomi

GF Örebro har nu ingått ett samarbete med MyLoppis som är föreningslivets köp- & säljtjänst på nätet – tillgänglig för alla. Vår miljö, hälsa och privatpersons plånbok  är lika viktig som föreningens ekonomi. Därför föll det sig naturligt för föreningen att erbjuda medlemmar, supportrar – alla som vill stötta föreningen och samtidigt få ett värde i vardagen uppfyllt att använda sig av MyLoppis.

Tillsammans ser vi fram emot ett långt samarbete.

– Genom att samarbeta med MyLoppis stärker föreningen sitt miljötänk ytterligare. Våra medlemmar erbjuds en vardagsnyttig tjänst samtidigt som det stöttar föreningens ekonomi säger, Marcus Lagerberg, Verksamhetschef på GF Örebro.

I dessa tider skulle det betyda extra mycket för föreningen om varje medlem värvar minst en användare av MyLoppis. Anslut gärna själv och skicka vidare det till familj och bekanta. Kanske tillhör du själv eller några du känner de nästan 6 miljoner svenskar som årligen säljer saker på nätet? 

– Vi är glada över att inleda samarbete med GF Örebro. Samarbetet kommer främja tänket kring återbruk av begagnat såsom möbler, kläder, bilar etc samtidigt som det kan bidra till föreningens ekonomi. MyLoppis är inte på något sätt komplex, tvärtom – enkelt köp och sälj i mobilen, datorn eller surfplattan. Förutom att det är enkelt att tjäna på MyLoppis som privatperson så ger det även tillbaka till föreningar som är ett viktigt inslag i vårt samhälle. Föreningsliv gynnar den allmänna folkhälsan och den vill vi kunna bidra till, säger Erik Johnsson – Grundare till MyLoppis.

Reklamfritt, obundet och för alla
MyLoppis är en obunden prenumerationstjänst som återbetalar sig till föreningen varje månad, året runt. Här kan en användare lägga upp obegränsat med annonser samtidigt som det är reklamfritt. Tjänsten kostar endast 45 kr i månaden så det är enkelt att ”tjäna” på tjänsten. En användare behöver inte vara medlem i föreningen men vill stötta något bra samtidigt som denne får en funktion och värde uppfyllt.

För varje prenumerant som föreningen värvar ges en månatlig kick back på 16 kr så länge prenumerationen är igång.

Exempel på vad MyLoppis kan bidra med till:

Om 1 000 medlemmar värvar En användare var, så utbetalas 1000 x 16 kr/mån = 16 000 SEK / mån (x 12 mån = 192 000 SEK / år) till föreningen.

Börja använda MyLoppis direkt
Skapa konto direkt och generera kick back till föreningen genom att klicka på denna länk:https://www.myloppis.se/kassa/?fid=5507

I fältet ”Lag / Grupp” och  ”Medlems namn” är det valfritt att fylla i uppgifter. Det viktiga är att det står GF Örebro som förening.

Följ gärna MyLoppis och ta del av nyheter, evenemang & tävlingar:
Facebook
Instagram

lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier

Toppen