För en bättre upplevelse vänligen ändra browser till CHROME, FIREFOX, OPERA eller Internet Explorer.

Senaste nytt

MAI vill stärka ekonomin med värdebaserad tjänst

MAI vill stärka ekonomin med värdebaserad tjänst

MyLoppis har i dagarna kommit överens om ett viktigt samarbete med friidrottsföreningen MAI – Malmö Allmänna Idrottsförening. Miljö, hälsa och medlemmars samt övriga intressenters plånbok är lika viktig som föreningens. MyLoppis är därför en naturlig tjänst för föreningen att erbjuda sina medlemmar, supportrar m.fl.

Vi ser fram emot ett långt och givande samarbete.

– Vi är jätteglada över detta samarbete och ser fram emot att få bidra till föreningens ekonomi med hjälp av MyLoppis säger Erik Johnsson – Grundare till  MyLoppis.

I dessa tider skulle det betyda extra mycket för föreningen med registrerade MAI-användare på MyLoppis 

– Det är naturligtvis mycket värt för MAI att kunna samarbeta med en tjänst som fyller en funktion i vardagen för många människor. Tack vare MyLoppis kan vi också bidra till ett mer medvetet miljötänk. Vår förhoppning är att MyLoppis på både kort- och lång sikt kommer ge oss en positiv ekonomiskt effekt säger, Paulina Olefors, Idrottskonsulent i MAI.

Praktiskt så kommer MAI’s medlemmar inom kort få ett SMS med en länk att enkelt ansluta till tjänsten via. Detta SMS kan också enkelt vidarebefordras till flera personer oavsett medlem i föreningen eller inte.

Skapa konto direkt genom att klicka på denna länk MyLoppis för MAI.

lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier

Toppen