För en bättre upplevelse vänligen ändra browser till CHROME, FIREFOX, OPERA eller Internet Explorer.

Senaste nytt

Hållbar miljö & föreningsekonomi i fokus för Nyköpings BIS Fotboll

Hållbar miljö & föreningsekonomi i fokus för Nyköpings BIS Fotboll

Nyköpings BIS Fotboll jobbar aktivt för en hållbar fotboll men tar även aktiv ställning i miljöfrågor. Från 2020 åker tex vårt herrlag minibussar till flertalet matcher. Dessa bussar drivs uteslutande av HVO100 och det minskar CO2-utsläppen med 90%.

 

MyLoppis är en köp- och säljtjänst på nätet där man istället för att slänga förbrukade saker kan återbruka. Den stora skillnaden är att MyLoppis bidrar ekonomiskt till framtiden genom att ge tillbaka stora delar av intäkten till föreningslivet och i synnerhet barn och ungdomsidrotten.

För oss som förening så känns det också bra att leverera en tjänst med flera värden – användbar funktion i vardagen, miljö och ekonomiskt genomtänkt för privatpersoner. Därför har Nyköpings BIS valt att samarbeta med MyLoppis.

Föreningen har beslutat att samtliga aktiva spelare skall göra sitt yttersta och försöka sälja minst 1 MyLoppis prenumeration var.

 

För varje obunden prenumerant som föreningen värvar ges en månatlig kick back på 16 kr så länge prenumerationen är igång. Pengarna går till ungdomssektionen för att täcka centrala kostnader.

Ett lag som sålt många prenumerationer får bra intäkter till exempelvis cuper.

MyLoppis gör löpande utbetalningar till föreningen varje månad – året runt, och föreningen betalar ut till laget. Nyköpings BIS tillhandahåller en månatlig rapport över hur många prenumerationer som finns registrerade på föreningen och de enskilda lagen.

Ex. 1.
20 aktiva spelare x 5 sålda prenumerationer (utöver 1 per spelare som tillfaller föreningen ) x 16 kr/mån x 12 mån = 19 200 SEK / år öronmärkta för lagets sportsliga verksamhet.

 

Ex. 2.
20 aktiva spelare x 10 sålda prenumerationer (utöver 1 per spelare som tillfaller föreningen) x 16 kr/mån x 12 mån = 38 400 SEK / år öronmärkta för lagets sportsliga verksamhet.

 

Börja använda MyLoppis direkt för endast 45 kr / mån
Skapa konto och generera löpande, månatlig kick back till föreningen och laget genom att klicka på denna länk: https://www.myloppis.se/kassa/?fid=4907

I fältet ”Lag / Grupp” kan du skriva ex: ”P10”.
I fältet ”Medlems namn” skriver du ditt namn, ex. ”Alex Andersson”.

 

  • Lägg upp obegränsat med annonser
  • Redigera
  • Spara intressanta objekt
  • Miljömedvetet
  • Bra för plånbok
  • Reklamfritt
  • Avsluta när du vill
  • Stötta en förening, lag, träningsgrupp

Följ gärna MyLoppis och ta del av nyheter, evenemang & tävlingar:
Facebook (Länk)
Instagram (Länk)

 

Om MyLoppis
Den största utmaningen för svenska idrottsföreningar är att få intäkterna att täcka utgifterna.
MyLoppis är den första digitala köp- & säljtjänsten, öppen för alla och med syfte att bidra till en hållbar ekonomi för idrottsföreningar. Tjänsten är till för de 3,1 miljoner medlemmar som finns i idrottsföreningar och de nästan 6 miljoner svenskar som köper och säljer saker på internet.
Tjänsten ryms i telefonen och kräver minimal administration från såväl förening, medlemmar och idrottsföräldrar. MyLoppis är geografiskt oberoende, enkelt att använda och bra för miljö, folkhälsa, förenings- & privatpersons plånbok.

lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier

Toppen