För en bättre upplevelse vänligen ändra browser till CHROME, FIREFOX, OPERA eller Internet Explorer.

Senaste nytt

Föreningen Syrianska FC vill bygga hållbar ekonomi med MyLoppis

Föreningen Syrianska FC vill bygga hållbar ekonomi med MyLoppis

Vi blickar tillbaka på ett tufft år såväl sportsligt, ekonomiskt som känslomässigt. Historien kan vi tyvärr inte ändra på.

Men vi vet av erfarenhet att det går att påverka framtiden. Nu är det dags att blicka framåt och bygga för framtiden. Vi har fortsatta utmaningar med vår ekonomi och det är den del som vi måste fokusera på att stabilisera upp. Vi vet att vi fyller en funktion och värde i vårt samhälle idag med såväl senior- som ungdomsverksamhet. Vi vet att Ni – vänner, bröder och systrar genom åren har ställt upp för oss. Det kan föreningen inte i ord beskriva hur tacksamma vi är för.

Som start på ett nytt kapitel för Syrianska FC så vill vi med hjälp av MyLoppis – Föreningslivets köp- & säljtjänst som just nu växer snabbt med föreningar runt om i hela Sverige leverera både värde samt funktion i vardagen för er, våra medlemmar och supportrar. Den här tjänsten hoppas vi ska bli lika värdefull för oss alla – förening, ungdomslag, medlemmar, supportrar.

Som användare kan du själv ha stor nytta av tjänsten. Sälj begagnat, ex. två saker på ett år för 280 kr st och gå plus på MyLoppis. Du kan sälja i princip allt på MyLoppis, cykel, kläder, bil, barnartiklar, möbler m.m.

Föreningens önskemål är att alla aktiva medlemmar göra sitt yttersta för att ansluta minst 5 st användare var till denna tjänst som är gratis att prova på i 30 dagar. Ju fler desto bättre.
Det finns ingen begränsning för hur många du kan bjuda in till MyLoppis – att bjuda in är enkelt via SMS (kommer från föreningen). Ingen hantering av fysiska produkter vilket betyder att släktingar i andra delar av Sverige också har nytta av tjänsten. Vet du hur du skickar ett SMS så kommer du kunna sprida denna länk till 20 personer.

Ekonomisk betydelse
Om 1 000 medlemmar ansluter 5 st användare var så utbetalas 1 000 x 5 x *20 kr/mån x 12 mån = *1 200 000 SEK / år till Syrianska som fördelas 50/50 mellan föreningen centralt och ungdomssektionen centralt. Utbetalning från MyLoppis till föreningen sker varje månad.

Prova MyLoppis gratis i 30 dagar genom att klicka på denna länk: https://www.myloppis.se/kassa/?fid=5521
(därefter endast *45 kr/mån, avsluta när du vill).

Lägg ut annonser – Enkelt, Reklamfritt, Obundet
– Lägg upp obegränsat med begagnat-annonser.
– Redigera, spara favoriter, skicka meddelanden m.m.
– Reklamfritt
– Miljömedvetet
– Bra för plånbok – enkelt att ”tjäna pengar”.
– Enkelt att värva användare via SMS
– Inga dolda- eller extra avgifter
– Avsluta när du vill

Vanliga frågor om MyLoppis:

Följ MyLoppis och ta del av nyheter, evenemang & tävlingar:
Facebook
Instagram

*Inkl. moms

Om MyLoppis
Den största utmaningen för svenska idrottsföreningar är att få intäkterna att täcka utgifterna.
MyLoppis är den första digitala köp- & säljtjänsten, öppen för alla och med syfte att bidra till en hållbar ekonomi för idrottsföreningar. Tjänsten är till för de 3,1 miljoner medlemmar som finns i idrottsföreningar och de nästan 6 miljoner svenskar som köper och säljer saker begagnat på internet.
Tjänsten ryms i telefonen och kräver minimal administration från såväl förening, medlemmar och idrottsföräldrar. MyLoppis är geografiskt oberoende, enkelt att använda och bra för miljö, folkhälsa, förenings- & privatpersons plånbok.

lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier

Toppen