För en bättre upplevelse vänligen ändra browser till CHROME, FIREFOX, OPERA eller Internet Explorer.

Om oss

Om MyLoppis

MyLoppis lanserades 2020 av några IT- & affärsnördiga sportföräldrar inom ishockey, dans, fotboll, handboll, innebandy.

Idén växte fram utifrån att vi ville skapa en värdebaserad tjänst som skulle förenkla vardagen för föreningar och idrottsföräldrar när det kommer till att få in pengar till både förenings- som lagkassa.

Med MyLoppis har vi tagit fram en tjänst som fyller tomrummet mellan medlemmar och traditionella “tjäna pengar produktleverantörer” inom föreningslivet.

På MyLoppis har vi applicerat en befintlig- och digital process till att innefatta föreningars ekonomiska välmående - detta ska göra oss till den ledande “tjäna pengar-leverantören” på marknaden.

Våra lösningar hjälper föreningar att addera värde i vardagen till sina medlemmar och medlemmars släktingar, vänner, kollegor etc.

Med MyLoppis vill vi ge begagnatmarknaden och dess användare en tjänst som gör det ännu enklare att köpa och sälja på telefon, datorn eller i surfplattan.

Att köpa och sälja begagnat är smart ur flera perspektiv - ofta är det billigare och framförallt är det snällare mot miljön.

Därför vill vi att det ska vara enkelt, tryggt och pålitligt att köpa och sälja på MyLoppis som är Sveriges första reklamfria köp- och säljtjänst på nätet.

På MyLoppis finner du allt ifrån möbler, elektronik till barnartiklar m.m.

Toppen